Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про перекриття руху транспорту на ділянці вул. Руська від перехрестя вулиць Руська – Гоголя – Б. Хмельницького до перехрестя вулиць Руська – Шопена – Татарська – проспект Ст. Бандери

З метою запобігання виникнення аварійних ситуацій спричинених незадовільним станом асфальтобетонного покриття шляхопроводу через залізничну колію по вул. Руська (ділянка від перехрестя вулиць Руська – Гоголя – Б. Хмельницького до перехрестя вулиць Руська – Шопена – Татарська – проспект Ст. Бандери, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільні дороги», «Про дорожній рух» виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ :
1. Дозволити Товариству з обмеженою відповідальністю «Техно – Буд – Центр»:
1.1. перекрити рух автотранспорту на ділянці вул. Руська від перехрестя вулиць Руська – Гоголя – Б. Хмельницького до перехрестя вулиць Руська – Шопена – Татарська – проспект Ст. Бандери з 09.05.2020р. по 11.05.2020р. для проведення ремонтних робіт.
1.2. Встановити дорожні знаки згідно схеми організації дорожнього руху.
2. Управлінню патрульної поліції в Тернопільській області ДПП забезпечити нагляд за організацією руху транспорту та пішоходів в районі проведення робіт.
3. Управлінню транспортних мереж та зв’язку на час перекриття вулиці внести зміни в маршрутну мережу громадського транспорту.
4. Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Стемковського В.В.