Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про проведення компенсаційних виплат

Враховуючи п.7 протоколу засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській міській раді №10 від 21 березня 2020р., керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» з метою забезпечення спеціальних перевезень, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1.Затвердити Механізм компенсації витрат за здійснення спеціальних перевезень згідно з додатком 1 (додається).
2.Дозволити управлінню транспортних мереж та зв’язку проводити компенсації витрат за здійснення спеціальних перевезень по КПК 1917413 «Інші заходи у сфері автотранспорту» відповідно до затвердженого Механізму компенсації витрат за здійснення спеціальних перевезень.
3.Компенсацію витрат комунального підприємства «Тернопільелектротранс» за здійснення спеціальних перевезень проводити по КПК 1917426 «Інші заходи у сфері електротранспорту» КЕКВ 2610 «Поточні трансферти комунальних підприємств» на погашення заборгованості по заробітній платі та податках, енергоносіях та заборгованості по матеріалах та запасних частинах шляхом надання фінансової допомоги (підтримки).
4. Компенсації за здійснення спеціальних перевезень проводяться в межах бюджетних асигнувань.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.Є.Дідича.

Додатки (додаються)