Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про передачу на баланс

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» від 16.07.1999р.№996-ХІV, Типового положення про бухгалтерську службу бюджетної установи, затвердженого постановою КМУ від 26.01.2011р.№59 з метою подальшого належного використання, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:
1.Безкоштовно передати з балансу Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №28 Тернопільської міської ради Тернопільської області на баланс Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола основні засоби на суму 132732,00грн. згідно додатку (додається).
2. Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №28 Тернопільської міської ради Тернопільської області та Галицькому коледжу імені В’ячеслава Чорновола оформити прийняття-передачу згідно пункту 1 рішення відповідними документами згідно вимог чинного законодавства.
3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Л.О.Бицюру.