Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження договору про організацію спеціальних перевезень та механізму компенсації збитків

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», «Про міський електричний транспорт», постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020р. №211 «Про запобігання поширенню на території України корона вірусу COVID-19» (із змінами), враховуючи протокол засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській міській раді від 21.03.2020р. №10, з метою забезпечення персоналу медичних та екстрених служб, підприємств та установ, які забезпечують життєдіяльність населення, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Затвердити примірні договори:
1.1. про організацію спеціальних перевезень в Тернопільській міській територіальній громаді, згідно з додатком 1 (додається).
1.2. про організацію спеціальних перевезень в приміському сполученні, згідно з додатком 2 (додається).
2. Управлінню транспортних мереж та зв'язку укласти з перевізниками договори
2.1. про організацію спеціальних перевезень в Тернопільській міській територіальній громаді, відповідно до протоколу засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській міській раді від 21.03.2020р. №10.
2.2. про організацію спеціальних перевезень в приміському сполученні, відповідно до потреб в перевезеннях персоналу медичних та екстрених служб, підприємств та установ, які забезпечують життєдіяльність населення.
3. Уповноважити начальника управління транспортних мереж та зв'язку Вітрука Олега Павловича на підписання договорів про організацію спеціальних перевезень.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дідича В.Є.