Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про передачу продуктів харчування до Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг)

  Відповідно до статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів  України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної  хвороби COVID-19», наказу Міністерства фінансів України від 12 жовтня 2010 року № 1202 «Про затвердження національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку в державному секторі», з метою забезпечення продуктами харчування, закупленими за бюджетні кошти, підопічних Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення(надання соціальних послуг)під час здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусомSARS-CoV-2, виконавчий комітет Тернопільської міської ради

  ВИРІШИВ:

  1. Закладам дошкільної освітиТернопільської міської територіальної громади безоплатно передати за актами  приймання-передачі до Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення(надання соціальних послуг)продукти харчування, а саме картоплю вагою 20000кілограмів та вартістю 276000,00гривень, згідно з додатком (додається).

  2. Тернопільському міському територіальному центру соціального обслуговування населення(надання соціальних послуг):

 2.1. Прийняти за актами приймання-передачі продукти харчування вказані в  додатку до рішення виконавчого комітету міської ради.

  2.2. Забезпечити належний облік, зберігання та видачу продуктів харчування відповідно до чинного законодавства  України.

  3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів  ради Л.О.Бицюру.