Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін до Регламенту виконавчого комітету Тернопільської міської ради 7 скликання

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою врегулювання питання організації  роботи, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Внести зміни до Регламенту виконавчого комітету Тернопільської міської ради 7 скликання, затвердженого  рішенням виконавчого комітету від 18.11.2015р. №2 (зі змінами), а саме розділ 5 «Порядок підготовки і прийняття  рішень виконавчим комітетом» доповнити  пунктом 5.34. наступного змісту:

« 5.34. Засідання виконавчого комітету можуть проводитися в режимі відеоконференції/аудіо конференцій  (дистанційне засідання).

Рішення про дистанційне засідання доводиться до відома членів виконавчого комітету і населення не пізніш як за 24 години до його початку із зазначенням порядку денного та порядку відкритого доступу до трансляції дистанційного засідання виконавчого комітету.

Рішення про дистанційне засідання розміщується на офіційному веб-сайті ради з одночасним направленням цієї інформації та проектів актів з супровідними документами на офіційну  електронну адресу кожного члена виконавчого комітету.

Запис дистанційного засідання є невід’ємною частиною протоколу засідання.

Технічне забезпечення та організація дистанційних засідань покладається на управління організаційно-виконавчої роботи та відділ діджиталізації та програмування.

2.  Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – керуючого справами І.С.Хімейчука