Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про взяття на баланс

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення комунального підприємства «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя», звернення Голови Української спілки ветеранів Афганістану Храпця Р.І., з метою належного використання майна виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Комунальному підприємству «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» безоплатно прийняти на баланс капличку Божої Матері і поминального хреста в пам’ять загиблих Тернополян на війні в Афганістані за адресою: вул. Злуки, м. Тернопіль.
2. Зобов’язати комунальне підприємство «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» забезпечити виготовлення документів про вартість майна каплички Божої Матері і поминального хреста в пам’ять загиблих Тернополян на війні в Афганістані за адресою: вул. Злуки, м. Тернопіль.
3. Комунальному підприємству «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» здійснити прийняття на баланс відповідно до вимог чинного законодавства.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.