Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання фінансової підтримки

З метою виконання рішення оперативного штабу для координації дій щодо недопущення занесення і поширення на території Тернопільської міської територіальної громади випадків захворювань, спричинених корона вірусною інфекцією (COVID 19), надати фінансову підтримки для профілактики в будинках та підприємствах, що надають послуги з управлінням будинків м. Тернополя, керуючись статтями 30, 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішень міської ради № 7/П 48/2 від 17.03.2020 р. та № 7/42/9 від 20.12.2019р. «Про місцевий бюджет Тернопільської міської територіальної громади на 2020 рік» , виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Дозволити управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології спрямувати кошти загального фонду, КПКВК 1216020 «Забезпечення функціонування підприємств, установ та організацій що виробляють та надають житлово-комунальні послуги», КЕКВ 2610 "Субсидії та поточні трансферти підприємствам (установам, організаціям)" на фінансову підтримку об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків, управителів та надавачів житлово-комунальних послуг на придбання дезінфікуючих засобів, медичних масок та іншого, згідно з додатком, (додається).
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Стемковського В.В.