Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про організацію роботи виконавчого комітету на період карантину

В п.1 рішення внесено зміни відповідно до рішення ВК від 09.07.2020р. №508  

Відповідно до рішення Тернопільської міської ради від 17.03.2020р. №7/п48/2 «Про затвердження рішень місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській міській раді та оперативного штабу щодо запобігання поширенню на території Тернопільської міської територіальної громади  коронавірусу», постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  п.4.23 Регламенту виконавчого комітету Тернопільської міської ради 7 скликання, виконавчий комітет міської ради,

    В И Р І Ш И В :

В п.1 рішення внесено зміни відповідно до рішення ВК від 09.07.2020р. №508  

1.На період дії установленого на території Тернопільської міської територіальної громади карантину, засідання виконавчого комітету Тернопільської міської ради без  крайньої необхідності проводити за відсутності запрошених, виключно у складі виконавчого комітету.

2. Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації (Зварич М.П.), на період, зазначений в п.1 даного рішення забезпечити через мережу Інтернет онлайн трансляцію засідань виконавчого комітету міської ради.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – керуючого справами Хімейчука І.С.