Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження протоколу результатів електронного аукціону та надання в оренду нежитлового приміщення

Керуючись Законами України «Про оренду державного та комунального майна», «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням сесії міської ради від 19.12.2018 р. № 7/31/25 «Про внесення змін в рішення міської ради від 20.06.2011 р. №6/9/14 «Про удосконалення порядку оренди майна, що належить до комунальної власності майна територіальної громади м. Тернополя», рішенням виконавчого комітету від 14.11. 2019 р. № 1036 «Про намір передати в оренду майно комунальної власності» виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Затвердити протокол результатів електронного аукціону (додається).
2. Надати в оренду нежитлове приміщення згідно з додатком (додається).
3. Комунальному підприємству «Тернопільський центр дозвілля та молодіжних ініціатив ім. Довженка» в 15-денний термін укласти договір оренди на вказане в додатку приміщення.
4. Зобов’язати орендаря, вказаних в додатку до даного рішення, питання перепланування, переобладнання, реконструкції нежитлових приміщень здійснювати у встановленому порядку, згідно з нормативно-правовими актами України.
5. Зобов’язати орендаря звернутися в КП “Земельно-кадастрове бюро” для отримання довідки про грошову оцінку земельної ділянки та довідки-розрахунку місячного розміру плати за землю.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Л.О. Бицюру.