Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про запобігання поширенню на території Тернопільської міської територіальної громади коронавірусу

Керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020р. №211 «Про запобігання поширенню на території   України коронавірусу COVID-19», Зконом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою запобігання  поширенню на території Тернопільської міської територіальної громади коронавірусу, відповідно до рішення  місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській міській раді  від 11.03.2020р. №6, враховуючи численні звернення батьків, виконавчий комітет міської ради

            ВИРІШИВ:

1. Установити з 12 березня до 3 квітня 2020р. на території Тернопільської міської територіальної громади протиепідемічні обмежувальні заходи, заборонивши відвідування дошкільних навчальних закладів, загальноосвітніх  закладів і закладів професійно-технічної освіти її здобувачами

2.Управлінню освіти і науки розробити заходи щодо забезпечення навчальних занять за допомогою дистанційних технологій та щодо відпрацювання занять, відповідно до навчальних планів після нормалізації епідемічної ситуації.

3.Дошкільним навчальним закладам надати можливість батькам за їх добровільною інформованою згодою (взірець згоди додається) в період 12, 13 березня 2020 року перебування дітей в тимчасових групах без надання освітніх послуг.

4.Управлінню транспортних мереж та зв’язку проводити щоденний моніторинг виконання заходів дезінфекції та  санітарної обробки громадського транспорту, у разі не виконання вживати відповідних заходів відповідно до вимог чинного законодавства та врахувати при проведенні конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах  загального користування.

5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови згідно з розподілом обов’язків.