Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про оголошення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в Тернопільській міській територіальній громаді

В додаток внесено зміни відповідно до рішення ВК від 11.03.2020р. №204

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», Постановами Кабінету Міністрів України від 18.02.1997р. №176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту», від 03.12.2008р. №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», в зв’язку із необхідністю визначення на конкурсних умовах перевізників на автобусних маршрутах загального користування в Тернопільській міській територіальній громаді, для забезпечення належного рівня пасажирських перевезень, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1.Оголосити конкурс на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах в Тернопільській міській територіальній громаді згідно з додатком (додається).
2.Конкурсному комітету по визначенню перевізників пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Тернопільської міської територіальної громади:
2.1. провести конкурс на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в Тернопільській міській територіальній громаді;
2.2.подати на затвердження виконавчого комітету протоколи засідань конкурсного комітету в 10–ти денний термін після проведення конкурсу.
3.Управлінню транспортних мереж та зв’язку:
3.1. розробити та подати на затвердження виконавчого комітету примірну форму Договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусному маршруті загального користування Тернопільської міської територіальної громади.
3.2. не пізніше ніж через 30 днів з моменту набрання чинності рішенням конкурсного комітету укласти з переможцями конкурсу Договори на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусному маршруті загального користування Тернопільської міської територіальної громади.
4.Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації розмістити оголошення про проведення конкурсу в друкованих засобах масової інформації та на офіційному сайті міської ради.
5.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.Є. Дідича.