Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 19.01.2011 року № 39 "Про затвердження складу конкурсного комітету"

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», Постановами Кабінету Міністрів України від 18 лютого 1997 р. N176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту», від 3 грудня 2008 р. N 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», враховуючи кадрові зміни складу конкурсного комітету та з метою забезпечення належної організації проведення конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Тернопільської міської територіальної громади, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1.Внести зміни до рішення виконавчого комітету від 19.01.2011 року №39 «Про затвердження складу конкурсного комітету» та викласти додаток до нього в новій редакції згідно з додатком (додається).
2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.Є.Дідича.