Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на укладання договору дарування частин квартири, де малолітня дитина має право користування житловим приміщенням

При розгляді заяв та відповідних документів …, яка зареєстрована за адресою: м.Тернопіль, вул…, кв…, …, який зареєстрований за адресою: с…, вул…., Тернопільського району Тернопільської області, встановлено, що …, … бажають здійснити дарування частин квартири за адресою: м.Тернопіль, вул…., кв… на ім’я ….
Квартира за адресою: м.Тернопіль, вул…., кв… належить на праві приватної спільної сумісної власності …, …, …, …на підставі свідоцтва про право власності на житло, виданого 03.03.1998р. міським бюро технічної інвентаризації (м.Тернополя). Малолітня дитина …, 27.05.2016р.н., має право користування житловим приміщенням.
Керуючись ч.ч.2,4 ст.177 Сімейного кодексу України, ст.17 Закону України «Про охорону дитинства», ст.12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.67 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», захищаючи майнові інтереси дитини …, виконавчий комітет міської ради
вирішив:
1. Надати …, … дозвіл на укладання договору дарування частин квартири за адресою: м.Тернопіль, вул…., кв… на ім’я …, де малолітня дитина …, 27.05.2016р.н., має право користування житловим приміщенням.
2. Зобов’язати …, … зберегти за дитиною …, житло на праві користування за адресою: м.Тернопіль вул…., кв...
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.