Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про передачу

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» на виконання «Програми збереження культурної спадщини міста Тернополя на 2017-2020 роки», затвердженої рішенням сесії Тернопільської міської ради від 16 грудня 2016р. № 7/13/10, з метою належного обліку майна та ефективного його використання, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Управлінню культури і мистецтв Тернопільської міської ради передати Релігійній громаді «Архикатедральний Собор Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці» м. Тернопіль Тернопільсько-Зборівської Архиєпархії УГКЦ» проектно-кошторисну документацію на «Здійснення ремонтно-реставраційних робіт пам’ятки архітектури національного значення Архикатедрального собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці (ох. № 637 Н0) по вул. Гетьмана Сагайдачного, 10 в м. Тернополі (реставрація купола та веж з влаштуванням оглядових майданчиків)» вартістю 284 000,00грн. (двісті вісімдесят чотири тисячі грн. 00 коп.)
2. Управлінню культури і мистецтв Тернопільської міської ради та Релігійній громаді «Архикатедральний Собор Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці» м. Тернопіль Тернопільсько-Зборівської Архиєпархії УГКЦ» здійснити передачу-прийняття відповідно до вимог чинного законодавства.
3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.