Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 18.12.2019р. №1186 «Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування» № 1186 «Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування»

Враховуючи звернення управління муніципальної інспекції, керуючись Земельним кодексом України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИЛА:
1.Внести зміни в п.4 додатку до рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 18.12.2019р. №1186 «Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування» і в тексті замість слів: «ФО-П Яцишина С.Є.», читати: «ФО-П Яшина С.Є.».
2.Пунк 1 додатку до рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 18.12.2019р. №1186 «Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування» - вважати таким, що втратив чинність.
3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В.Стемковського та управління муніципальної інспекції.