Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про забезпечення роботи міського автомобільного транспорту

Пункти 1-4 рішення втратили чинність відповідно до рішення ВК від 22.09.2021 № 847

Відповідно до Законів України «Про автомобільний транспорт», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009 року №1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту, керуючись ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення виконавчого комітету від 17 вересня 2019 року №853 «Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 26.04.2017р. №306 «Про забезпечення учнів, вихованців та студентів денної форми навчання правом на пільговий проїзд у міському пасажирському транспорті загального користування (крім таксі)» з метою надання  якісних та безпечних транспортних послуг, розвитку автомобільного транспорту, стимулювання впровадження новітніх технологій перевезень, застосування сучасних типів транспортних засобів, а також для забезпечення балансу між платоспроможним попитом на послуги та обсягом витрат на їх надання, стабільності, прозорості та прогнозованості тарифів, враховуючи клопотання перевізників виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

Пункт 1 втратив чинність відповідно до рішення ВК від 22.09.2021 №847

1. Встановити при готівковому розрахунку тариф на послуги з перевезення пасажирів автомобільним транспортом в місті Тернополі у автобусах, що працюють в звичайному режимі руху та у автобусах, що працюють в режимі маршрутного таксі, для суб’єктів господарювання незалежно від форми власності - 7.00 грн. за одну поїздку для громадян чи за перевезення багажу (одне місце);

- при розрахунку безконтактною банківською карткою чи пристроєм з технологією NFC - 7.00 грн. - за одну поїздку чи за перевезення багажу (одне місце);

Пункт 2 втратив чинність відповідно до рішення ВК від 22.09.2021 № 847

2. Для власників електронного квитка «Соціальна карта Тернополянина» встановити тариф на послуги з перевезення пасажирів автомобільним транспортом у автобусах, що працюють в звичайному режимі руху, для суб’єктів господарювання:

2.1. при проїзді в транспорті , який знаходиться в комунальній власності

- 6,00 грн. за одну поїздку для громадян, чи за перевезення багажу (одне місце);

2.2. при проїзді в транспорті, який знаходиться в інших формах власності:

- 6,00 грн. за одну поїздку для громадян, чи за перевезення багажу (одне місце);

- 3,00  грн. за одну поїздку для учнів/студентів, чи за перевезення багажу (одне місце);

Пункт 3 втратив чинність відповідно до рішення ВК від 22.09.2021 №847

3. Для власників неперсоніфікованого проїзного квитка тривалого користування «Електронний квиток» встановити тариф на послуги з перевезення пасажирів автомобільним транспортом у автобусах, що працюють в звичайному режимі руху та у автобусах, що працюють в режимі маршрутного таксі, для суб’єктів господарювання незалежно від форми власності:

- 6.00 грн. - за одну поїздку чи за перевезення багажу (одне місце);

Пункт 4 втратив чинність відповідно до рішення ВК від 22.09.2021 №847

4. Для власників електронного квитка «Соціальна карта Тернополянина» встановити тариф на послуги з перевезення пасажирів автомобільним транспортом у автобусах, що працюють у режимі маршрутного таксі, для суб’єктів господарювання незалежно від форми власності:

- 6.00 грн. - за одну поїздку чи за перевезення багажу (одне місце);

5. Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації оприлюднити дане рішення в друкованих засобах масової інформації та на офіційному сайті міської ради.

6. Дане рішення набирає чинності з дати його оприлюднення в засобах масової інформації.

7. Вважати такими, що втратили чинність п.1 та п.2 рішення виконавчого комітету від 28.12.2016 року №1150 «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом в м. Тернополі» з дня опублікування даного рішення в засобах масової інформації.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.Є. Дідича.