Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про включення об’єкту до Переліку другого типу та намір передачі в оренду майна комунальної власності без проведення аукціону

Розглянувши заяву Тернопільської обласної організації Всеукраїнської громадської організації «Федерація боксу України» від 07.11.2022, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна», Постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», відповідно до рішення міської ради від 29.10.2021 №8/10/21 «Про порядок оренди майна комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Включити до Переліку другого типу та оголосити про намір передачі в оренду майна комунальної власності без проведення аукціону згідно з додатком (додається).

2. Комунальному закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа з греко-римської боротьби» Тернопільської міської ради спільно з управлінням розвитку спорту та фізичної культури Тернопільської міської ради розробити та оприлюднити інформаційне повідомлення про об’єкт, вказаний в п.1 даного рішення, в електронній торговій системі (ЕТС) у відповідності до вимог чинного законодавства України.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.