Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження протоколу електронного аукціону

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», рішенням Тернопільської міської ради від 29.10.2021 №8/10/21 «Про порядок оренди майна комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:
1.Затвердити протокол проведення електронного аукціону №LLP001-UA-20220420-76869 на продовження договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м.Тернопіль, бульвар Тараса Шевченка,23 загальною площею 41,8 кв.м, в тому числі 14,2 кв.м частка площ спільного користування, розміщеного на третьому поверсі трьохповерхової нежитлової будівлі (додається).

2.Продовжити договір оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до комунальної власності укладений з  громадською організацією «Товариство охорони прав та гідності учнів «Фортеця» (код ЄДРПОУ 23588680, юридична адреса: 46024 м.Тернопіль, проспект Злуки, будинок 15А) на майно комунальної власності, згідно з  додатком (додається).

3.Управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна укласти договір оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності, згідно даного рішення, з правом його продовження у відповідності до вимог чинного законодавства України.

4.Комунальному підприємству «Земельно-кадастрове бюро» в 10-ти денний термін з моменту прийняття рішення виготовити довідку про грошову оцінку земельної ділянки та довідку-розрахунок місячного розміру плати за землю  на об’єкт оренди, вказаний в додатку до даного рішення, а орендарю провести оплату за їх виготовлення згідно виставлених рахунків.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря Крисоватого.