Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про перерахунок коштів на поповнення статутного капіталу комунального підприємства «Підприємство матеріально – технічного забезпечення» Тернопільської міської ради

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради від 02.05.2022 №407 «Про виділення коштів з резервного фонду», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:
1. Дозволити відділу обліку та фінансового забезпечення перерахувати   2 500 000,00 грн (два мільйони п’ятсот тисяч гривень 00 коп.), як внески органів місцевого самоврядування у статутний капітал комунального підприємства «Підприємство матеріально – технічного забезпечення» Тернопільської міської ради за КПКВК 0117670 КЕКВ 7670.

2. Зобов’язати відділ обліку та фінансового забезпечення перерахувати кошти, згідно додатку 3 рішення виконавчого комітету міської ради від 02.05.2022 №407 «Про виділення коштів з резервного фонду», на розрахунковий рахунок комунального підприємства «Підприємство матеріально – технічного забезпечення» Тернопільської міської ради.

3. Комунальному підприємству «Підприємство матеріально – технічного забезпечення» Тернопільської міської ради використати кошти з рахунку UA… АТ «ПУМБ», код ЄДРПОУ 14041652 на будівництво та підведення мереж до індустріального парку «Тернопіль».

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря Крисоватого.