Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про використання продуктів та миючих засобів

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», в зв’язку з введенням в Україні воєнного стану, заходів запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха, з метою допомоги внутрішньо переміщеним особам, які тимчасово перебувають в приміщеннях закладів освіти, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1. Дозволити керівникам закладів професійно-технічної освіти використати залишки продуктів для харчування внутрішньо переміщених осіб, які проживають в гуртожитках закладів освіти, згідно з додатком 1 (додається).

2. Дозволити керівникам закладів дошкільної освіти Тернопільської міської ради передати миючі засоби для закладів освіти в яких розміщуються внутрішньо переміщені особи, згідно з додатком 2 (додається).

3. Керівникам закладів дошкільної освіти, централізованій бухгалтерії дошкільних навчальних закладів комунальної власності управління освіти і науки Тернопільської міської ради, закладам освіти, прийняттяпередачу миючих засобів згідно додатку 2 до рішення оформити відповідними документами згідно вимог чинного законодавства.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.