Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про передачу на баланс

З метою належного утримання та обслуговування мереж зовнішнього освітлення на вул.Ю.Словацького та на пішохідній доріжці від підвісного моста до Надставної церкви в парку «Топільче» в м.Тернополі, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології безоплатно передати, а комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення «Тернопільміськсвітло» прийняти на баланс:

1.1.мережу зовнішнього освітлення (освітлювальні опори – 5 шт, світильники світлодіодні 100 Вт – 5 шт, світильник світлодіодний 60 Вт – 1 шт, кабель АВБбШв 4х25 – 116 м та інші комплектуючі) влаштовану під час виконання робіт з капітального ремонту освітлення вулиці Ю.Словацького в м.Тернополі, загальною вартістю 273 642,74 грн. (двісті сімдесят три тисячі шістсот сорок дві грн. 74 коп.);

1.2.мережу зовнішнього освітлення (освітлювальні опори – 11 шт, світильники світлодіодні 100 Вт – 5 шт, світильники декоративні – 28 шт, кабель АВБбШв 4х25 – 265 м та інші комплектуючі) влаштовану під час виконання робіт з капітального ремонту – влаштування вуличного освітлення вул.Ю.Словацького в районі драмтеатру ім. Т.Г.Шевченка в м.Тернополі, загальною вартістю 573 136,00 грн. (п'ятсот сімдесят три тисячі сто тридцять шість грн. 00 коп.).

2.Комунальному підприємству «Об’єднання парків культури і відпочинку м.Тернополя» безоплатно передати, а комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення «Тернопільміськсвітло» прийняти на баланс мережу зовнішнього освітлення (освітлювальний комплекс «Парковий» – 22 шт та інші комплектуючі) влаштовану під час виконання робіт з капітального ремонту освітлення пішохідної доріжки від підвісного моста до Надставної церкви в парку «Топільче» в м.Тернополі, загальною вартістю 981 572,72 грн. (дев'ятсот вісімдесят одна тисяча п'ятсот сімдесят дві грн. 72 коп.).

3.Прийняття-передачу мереж зовнішнього освітлення, зазначених в п.1 та п.2 даного рішення, оформити матеріалами згідно вимог чинного законодавства.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського.