Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про передачу на баланс

З метою належного утримання та обслуговування мереж та об’єктів зовнішнього освітлення міста, реконструкцію яких проведено в рамках реалізації інвестиційного проекту «Реконструкція системи зовнішнього освітлення м. Тернополя «Світло без ртуті», відповідно до кредитного договору ESC7/18 між Північною екологічною фінансовою корпорацією та Тернопільською міською радою  від 21 грудня 2018 та договору про грант ESC/E5P 7/18  між Північною екологічною фінансовою корпорацією і Тернопільською міською радою від 21 грудня 2018, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської  ради

ВИРІШИВ:

1.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології безоплатно передати, а комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення «Тернопільміськсвітло» прийняти на баланс:

1.1. Об’єкти у системі зовнішнього освітлення міста загальною вартістю 5 131 168 (п’ять мільйонів сто тридцять одна тисяча сто шістдесят вісім гривень) встановлені відповідно до контрактної угоди №TRN-G-1/1014 від 17.06.2020 між управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради та ТОВ «СЕА «Електротехніка»;

1.2. Об’єкти у системі  зовнішнього освітлення міста загальною вартістю 13 503 059, 63   (тринадцять мільйонів п’ятсот три тисячі п’ятдесят дев’ять гривень 63 коп.) встановлені відповідно до контрактної угоди №TRN-L-1/1015 від 17.06.2020 між управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради та ТОВ «СЕА «Електротехніка».

2.Прийняття-передачу об’єктів зовнішнього освітлення міста, зазначених в п.1 даного рішення, оформити матеріалами згідно вимог чинного законодавства.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського.