Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про закінчення опалювального періоду в м. Тернополі

Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про житлово - комунальні послуги”, відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 року № 630 “Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної води і водовідведення” та від 21.07.2019 року №830 “Про затвердження Правил надання послуг з постачання теплової енергії і типових договорів про надання послуг з постачання теплової енергії”, зважаючи на зростання температури повітря, з метою забезпечення ефективного використання енергоносіїв, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Завершити опалювальний період 2021-2022 років для Тернопільської міської територіальної громади з 13 квітня 2022 року 00 год. 00 хв.

2.Комунальному підприємству теплових мереж “Тернопільміськтеплокомуненерго” Тернопільської міської ради та його дочірньому підприємству “Тернопільська енергосервісна компанія” зупинити подачу теплоносія від котелень з 13 квітня 2022 року 00 год. 00 хв.

3. Жителям Тернопільської міської територіальної громади, які проживають в будинках та квартирах, обладнаних індивідуальною системою опалення, закінчити опалювальний період з 13 квітня 2022 року 00 год.00 хв.

4. Управлінню цифрової трансформації та комунікацій зі ЗМІ забезпечити оприлюднення даного рішення у засобах масової інформації.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського.