Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про створення постійно діючої робочої групи

З метою  усунення порушень у сфері благоустрою,  забезпечення безпеки учасників дорожнього руху, для вивчення законності встановлення технічних засобів регулювання дорожнього руху та обмежувачів руху всіх видів (шлагбауми, напівсфери, огорожі, блокератори, бетонні тумби та інші види огороджень і обмежувачів, інше), які встановлено з порушенням норм чинного законодавства, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про благоустрій населених пунктів», Земельним кодексом України, Правилами благоустрою Тернопільської міської територіальної громади, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Створити  постійно діючу робочу групу, у складі згідно з додатком (додається).
  2. У разі виявлення встановлених технічних  засобів регулювання дорожнього руху та обмежувачів руху всіх видів, робочій групі надати висновок щодо доцільності здійснення демонтажу вказаного об’єкта  відповідному виконавчому органу Тернопільської міської ради для підготовки та винесення на розгляд виконавчого комітету Тернопільської міської ради проекту рішення щодо усунення порушень у сфері благоустрою.
  3. За потреби до роботи групи залучати депутатів,  працівників патрульної поліції, представників обслуговуючих організацій.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського.