Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про продовження договору оренди майна комунальної власності без проведення аукціону

Розглянувши звернення приватного підприємства «Інтер’єр-М», представлений звіт про оцінку майна та рецензію на нього, довідку балансоутримувача про відсутність заборгованості зі сплати орендної плати, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна» виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.Продовжити, без проведення аукціону, договір оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до комунальної власності, який укладений та продовжується вперше з приватним підприємством «Інтер’єр-М» (код ЄДРПОУ 30497831, юридична адреса: м. Тернопіль, вул.Подільська,42) на нежитлові приміщення комунальної власності згідно з додатком (додається).

2.Комунальному підприємству «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» (код ЄДРПОУ 02220059) продовжити договір оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до комунальної власності, згідно даного рішення та у відповідності до вимог чинного законодавства України.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського.