Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін в облікові дані та передачу майна на баланс

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи витяг з Реєстру будівельної діяльності Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва №ТП 101210917843 від 17.09.2021, з метою забезпечення належного використання та збереження  майна комунальної власності, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.Управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна, у зв’язку із завершенням реконструкції адміністративної будівлі з офісними приміщеннями під дитячий дошкільний заклад, що знаходиться за адресою: м. Тернопіль вул.Паркова,12, внести зміни в облікові дані по вищевказаній будівлі враховуючи витяг з Реєстру будівельної діяльності Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва № ТП 101210917843 від 17.09.2021.

2.Управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна, після внесення змін в облікові дані, передати на баланс управління освіти і науки будівлю вказану в п.1 рішення.

3.Прийняття-передачу оформити згідно вимог чинного законодавства.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігора Крисоватого.