Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про встановлення меморіальної таблиці за адресою вул. Князя Острозького, 3

Розглянувши звернення Тернопільської обласної організації національної спілки журналістів України, керуючись ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 4 Закону України «Про архітектурну діяльність», спільним наказом Держбуду України та Мінкультури України від 30.11.2004 р. №231/806, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Дозволити Тернопільській обласній організації національної спілки журналістів України встановлення меморіальної таблиці на фасаді будинку за адресою вул. Князя Острозького, 3 журналістам Ротману Миколі Яковичу та Гарасимчуку Богдану Георгійовичу.
2. Зобов’язати Тернопільську обласну організацію національної спілки журналістів України монументально-художнє вирішення меморіальної таблиці погодити в управлінні містобудування, архітектури та кадастру.
3. Управлінню культури і мистецтв внести меморіальну таблицю в реєстр обліку меморіальних таблиць.
4. Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради взяти на утримання та обслуговування меморіальну таблицю.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.О.Остапчук, В.В. Стемковського.