Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання згоди на присвоєння прізвища при реєстрації народження дитини

При розгляді заяви … та відповідних документів про надання згоди на присвоєння прізвища «…» при реєстрації народження дитини встановлено, що … 31.05.2020 року в КНП «Тернопільська комунальна міська лікарня №2» народила дівчинку (медичне свідоцтво про народження від 04.06.2020р. №00106, видане КНП «Тернопільська комунальна міська лікарня №2»).
Мати дитини … бажає зареєструвати свою новонароджену дитину з присвоєнням прізвища «…», оскільки батько дитини … не з’являється на реєстрацію народження дитини та місце перебування його не відоме.
Керуючись ст.19, п.3 ст.145 Сімейного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.21 розділу ІІІ «Правил державної реєстрації актів цивільного стану в Україні», враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Тернопільської міської ради від 26.08.2020р. №181, з метою захисту прав та інтересів дитини виконавчий комітет міської ради
вирішив:
1. Тернопільському міськрайонному відділу ДРАЦСу Головного територіального управління юстиції в Тернопільській області провести реєстрацію народження дитини з присвоєнням прізвища «…».
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Л.О.Бицюру.