Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про безоплатну передачу на баланс майна комунальної власності

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» від 16.07.1999р.№996-ХІV, Типового положення про бухгалтерську службу бюджетної установи, затвердженого постановою КМУ від 26.01.2011р.№59 з метою належного обліку майна комунальної власності та ефективного його використання, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:
1. Безоплатно передати:
1.1. З балансу Тернопільської спеціалізованої загальноосвітньої школи І ступеня повного дня з поглибленим вивченням іноземних мов на баланс Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №14 майно згідно з додатком (додається).
1.2. З балансу Тернопільського навчально-виховного комплексу «Школа-колегіум Патріарха Йосифа Сліпого», на баланс Тернопільського дошкільного навчального закладу №17 майно згідно з додатком (додається).
1.3. З балансу Тернопільського дошкільного навчального закладу №15 на баланс Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 майно згідно з додатком (додається).
2. Тернопільській спеціалізованій загальноосвітній школі І ступеня повного дня з поглибленим вивченням іноземних мов, Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня №14, Тернопільському навчально-виховному комплексі «Школа-колегіум Патріарха Йосифа Сліпого», Тернопільському дошкільному навчальному закладу №15, Тернопільському дошкільному навчальному закладу №17 та Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня №4 здійснити передачу-прийняття майна зазначеного в додатку до рішення згідно вимог чинного законодавства.
3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Л.О.Бицюру.