Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про демонтаж рекламних засобів

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про рекламу», Постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 №2067 «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами», рішенням виконавчого комітету міської ради від 12.12.2018 №949 «Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами в Тернопільській міській територіальній громаді», рішенням виконавчого комітету міської ради від 07.04.2015 №276 «Про створення постійно діючої робочої групи», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ

  1. Демонтувати рекламні засоби, які встановлені без дозволу на розміщення зовнішньої реклами згідно з додатком (додається).
  1. Постійно діючій робочій групі вжити заходи для організації проведення демонтажу  рекламних засобів у місячний строк з дати прийняття рішення.
  2. Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології забезпечити фінансування проведення робіт з демонтажу.
  3. Комунальним підприємствам «Тернопільводоканал», «Тернопільміськсвітло», «Тернопільміськтеплокомуненерго», «Міськшляхрембуд», «Тернопільелектротранс», фірмі «Тернопільбудінвестзамовник», приватним підприємствам «Східний масив», «Люкс»,  «Наш дім», ТОВ «Коменерго Тернопіль З», «Фаворит» виділити на вимогу робочої групи спеціалізовану техніку та засоби для проведення робіт з демонтажу.
  4. Тернопільському міському РЕМ ВАТ «Тернопільобленерго» забезпечити від’єднання об’єктів зовнішньої реклами від електропостачання.
  5. Проведення робіт з демонтажу, приймання та зберігання демонтованих рекламних засобів КП «Масив» і постійно діючій робочій групі оформити відповідними актами. Видачу демонтованих рекламних засобів провести після сплати власником вартості робіт по демонтажу і вартості її зберігання згідно підтверджуючих документів.
  6. З метою забезпечення громадського порядку при виконанні робіт з демонтажу залучити працівників ГУНП  України в Тернопільській області.
  1. Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації опублікувати дане рішення в друкованих засобах та оприлюднити на сайті Тернопільської міської ради.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Дідича В.Є.