Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету від 29 січня 2020р. №63 «Про організацію харчування учнів у закладах загальної середньої та професійно-технічної освіти м. Тернополя у 2020 році»

Враховуючи Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення безкоштовним харчуванням дітей внутрішньо переміщених осіб» від 16.01.2020 року № 474-IX, на виконання ст. 93 Бюджетного кодексу України, «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України» від 24.12.2015 р. № 911-VIII, Законів України «Про освіту», «Про професійно-технічну освіту», «Про Державний бюджет України на 2020 рік», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про охорону дитинства», з метою забезпечення дітей закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти та Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола повноцінним збалансованим харчуванням, виконавчий комітет Тернопільської міської ради
ВИРІШИВ:
1. Внести зміни та доповнення до рішення виконавчого комітету міської ради від
29 січня 2020р. №63 «Про організацію харчування учнів у закладах загальної середньої та професійно - технічної освіти м. Тернополя у 2020 році», а саме:
1.1. Доповнити пункт 2 підпунктом наступного змісту:
- «діти з числа внутрішньо переміщених осіб чи діти, які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів».
1.2. Доповнити пункт 3 підпунктом наступного змісту:
« - осіб з інвалідністю;
- осіб з особливими освітніми потребами;
- дітей, які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів;
- дітей із числа внутрішньо переміщених осіб».
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Л.О. Бицюру.