Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 27.09.2017р. №710 «Про затвердження примірного договору про організацію та обслуговування електронних систем в громадському транспорті м. Тернополя»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про міський електричний транспорт», «Про дорожній рух», «Про автомобільний транспорт», Правилами надання населенню послуг з перевезень міським електротранспортом, Правилами надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, враховуючи рішення міської ради від 25.10.2019р. № 7/39/127 «Про виконавчі органи ради», виконавчий комітет
ВИРІШИВ:
1. Внести зміни в пункт 2 рішення виконавчого комітету від 27.09.2017р. №710 «Про затвердження примірного договору про організацію та обслуговування електронних систем в громадському транспорті м. Тернополя» та викласти його в новій редакції: «Визначити начальника управління транспортних мереж та зв’язку Вітрука О.П. уповноваженою особою на підписання договору про організацію та обслуговування електронних систем в громадському транспорті м. Тернополя.»
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дідича В.Є.