Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 27.01.2016р. №65 «Про затвердження маршрутів громадського транспорту загального користування в м. Тернополі»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», з метою забезпечення належного рівня перевезення пасажирів міським громадським транспортом загального користування, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету №65 від 27.01.2016р. «Про затвердження маршрутів громадського транспорту загального користування в м. Тернополі», а саме додаток 1 до даного рішення викласти в новій редакції згідно з додатком (додається).
2. Внести зміни до рішення виконавчого комітету №65 від 27.01.2016р. «Про затвердження маршрутів громадського транспорту загального користування в м.Тернополі», а саме в додатку 2 до даного рішення:
1.1. Колонку «Проходження вулицями міста» маршруту №5 викласти в наступній редакції:
«Миру, Дружби, Руська, Князя Острозького, Пирогова, Гоголя, Б. Хмельницького, Збаразька, Злуки, Генерала Тарнавського, Київська, 15 Квітня, Протасевича, Л.Українки, Слівенська, Степана Бандери, Руська, Гетьмана І. Мазепи, Максима Кривоноса, Миру.»
3. Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації оприлюднити дане рішення у відповідності до вимог чинного законодавства.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.Є.Дідича.