Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на списання майна

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  розглянувши звернення комунального підприємства «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» щодо списання недіючих, зношених елементів дитячого майданчика в парку «Сопільче», що є комунальною власністю Тернопільської міської територіальної громади, яке перебуває на балансі даного підприємства  та  враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя»  на списання недіючих, зношених елементів дитячого майданчика в парку «Сопільче», що є комунальною власністю  Тернопільської міської територіальної громади, згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Поіменне голосування