Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін та доповнень в Положення про Тернопільську молодіжну міську раду при Тернопільській міській раді, затвердженого рішенням міської ради від 25.04.2014 №6/47/5 «Про затвердження Положень, які є невід’ємною частиною Статуту територіальної громади м.Тернополя»

Враховуючи звернення Тернопільської молодіжної міської ради при Тернопільській міській раді, керуючись Законом  України «Про місцеве самоврядування в Україні», Статутом Тернопільської міської територіальної громади, враховуючи висновки  постійних комісій міської ради з гуманітарних питань, з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до Положення про Тернопільську молодіжну міську раду при Тернопільській міській раді, затвердженого рішенням міської ради від 25.04.2014 №6/47/5 «Про затвердження Положень, які є невід’ємною  частиною Статуту територіальної громади м.Тернополя» та викласти його в новій  редакції, згідно з додатком (додається).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з гуманітарних питань, з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

Поіменне голосування