Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про звіти постійних комісій Тернопільської міської ради про роботу за 2021 рік

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішень міської ради від 18.11.2020 №8/1/5 «Про затвердження Положення про постійні комісії Тернопільської міської ради VIII скликання», від 17.12.2021 №8/11/29 «Про план роботи Тернопільської міської ради на 2022 рік», враховуючи висновок постійної комісії міської з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Звіт постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів про роботу за 2021 рік взяти до відома  (додається).

2. Звіт постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму про роботу за 2021 рік взяти до відома  (додається).

3. Звіт постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності про роботу за 2021 рік взяти до відома  (додається).

4. Звіт постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності про роботу за 2021 рік взяти до відома  (додається).

5. Звіт постійної комісії міської ради з гуманітарних питань про роботу за 2021 рік взяти до відома  (додається).

6. Звіт постійної комісії міської ради з питань містобудування про роботу за 2021 рік взяти до відома  (додається).

7. Звіт постійної комісії з питань регулювання земельних відносин та екології про роботу за 2021 рік взяти до відома  (додається).

8. Контроль за даним рішенням покласти на постійну комісію з питань  місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

Поіменне голосування