Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення за адресою вул. Чалдаєва гр. Лисак В.Б.

Розглянувши звернення гр. Лисак Володимира Богдановича, керуючись ст.12,20,122,125,126,186-1 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Генеральним планом м. Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань регулювання земельних відносин та екології, з питань містобудування, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити гр. Лисак Володимиру Богдановичу (рнокпп) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення площею 0,1000га, яка перебуває у приватній власності, для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Чалдаєва.

2. Дозволити гр. Лисак Володимиру Богдановичу (рнокпп) змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,1000га (кад. номер 6110100000:05:006:0036) для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Чалдаєва.

3. Зобов’язати гр. Лисак Володимира Богдановича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію зміни цільового призначення земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

Поіменне голосування