Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул.Збаразька,25а гр.Мандзію Н.В.

Розглянувши звернення гр.Мандзія Назарія Васильовича, керуючись ст.12,40,79- 1,107,116,118,120,121,125,126,141 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Генеральним планом м.Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Мандзію Назарію Васильовичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0273га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул.Збаразька,25а.

2. Припинити гр.Мандзію Михайлу Івановичу (РНОКПП) право користування земельною ділянкою надану для обслуговування житлового будинку площею 0,0273га за адресою вул.Збаразька,25, в зв’язку із смертю землекористувача.

3. Передати гр.Мандзію Назарію Васильовичу (РНОКПП) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000:03:005:0049) площею 0,0273га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул.Збаразька,25.

4. Зобов’язати гр.Мандзія Назарія Васильовича:

4.1 Здійснити державну реєстрацію речового права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

4.2.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

4.3. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

4.4.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у технічній документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

4.5. Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань містобудування та з питань регулювання земельних відносин та екології.

Поіменне голосування