Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про продаж права оренди та затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Текстильна

Керуючись Законами України Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», «Про оренду землі», Земельним кодексом України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань регулювання земельних відносин та екології, з питань містобудування, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Продати право оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення (кад. номер 6110100000:04:004:0030) площею 0,4883га на земельних торгах у формі аукціону терміном на десять років під будівництво будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства за адресою вул.Текстильна.

2.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,4883га на земельних торгах у формі аукціону терміном на десять років під будівництво будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства за адресою вул.Текстильна.

2.1.Затвердити стартовий розмір річної орендної плати за користування земельною ділянкою площею 0,4883га для продажу на земельних торгах у формі аукціону в оренду терміном на десять років під будівництво будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства за адресою вул.Текстильна в розмірі 52548,89грн.

2.2.Встановити крок аукціону в розмірі 1 відсоток від стартового розміру річної орендної плати за користування земельною ділянкою площею 0,4883га за адресою вул.Текстильна в сумі 525,49грн.

3.Виконавчому комітету опублікувати на веб-сайті Тернопільської міської ради та в засобах масової інформації офіційне повідомлення про проведення земельного аукціону.

4.Переможцю земельних торгів у формі аукціону в місячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку.

5.Після проведення державної реєстрації речового права та його обтяжень на земельну ділянку, віднести земельну ділянку, зазначену в п.2, до земель промисловості, транспорту, зв’язку та іншого призначення.

6.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин та екології, з питань містобудування.

Поіменне голосування