Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою с. Іванківці Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Киреї М.І.

Розглянувши звернення гр. Киреї Михайла Івановича, керуючись ст.12, 33, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи рішення міської ради від 14.11.2018р. №7/п29/1 «Про добровільне приєднання до Тернопільської міської територіальної громади», Постанову Верховної Ради України від 17.07.2020 року № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів», висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дати дозвіл гр. Киреї Михайлу Івановичу (рнокпп) на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,4000 га безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Іванківці Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади (в межах населеного пункту).

2. Зобов’язати гр. Кирею Михайла Івановича в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

Поіменне голосування