Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін в рішення міської ради від 18.12.2020 № 8/2/9«Про Програму збереження культурної спадщини Тернопільської міської територіальної громади на 2021-2024 роки»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про охорону культурної спадщини», «Про благоустрій населених  пунктів», «Про природно-заповідний фонд України», з метою забезпечення умов збереження історичної забудови Тернопільської міської територіальної громади, напрямків діяльності, раціонального використання та гармонійного функціонування об’єктів культурної спадщини, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з гуманітарних питань, з питань бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни в додаток до рішення міської ради від 18.12.2020  № 8/2/9 «Про Програму збереження культурної спадщини Тернопільської міської територіальної громади на 2021-2024 роки» та викласти п.6. "Напрями діяльності та заходи з реалізації Програми"  у новій редакції, згідно з додатком (додається).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з гуманітарних питань, з питань бюджету та фінансів.

Поіменне голосування