Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про прийняття водопроводу до комунальної власності

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «АТБМАРКЕТ», з метою забезпечення належного обслуговування водопроводу на вул. С.Будного та вул. Митрополита Шептицького в с.Петриків Тернопільського р-н, Тернопільської обл., керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та

надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міськарада

ВИРІШИЛА:

1.Прийняти від товариства з обмеженою відповідальністю «АТБ-МАРКЕТ» до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади водопровід на вул. С.Будного – вул. Митрополита Шептицького в с.Петриків Тернопільського р-н, Тернопільської обл. балансовою вартістю 500 000,00 грн. (п’ятсот тисяч грн. 00 коп.) та передати його у поповнення статутного капіталу комунальному підприємству «Тернопільводоканал».

2.Створити комісію по прийняттю-передачі водопроводу, вказаного в п.1 рішення, у складі, згідно з додатком (додається).

3.Комісії, вказаній у п. 2 рішення, здійснити прийняття-передачу у  відповідності до вимог чинного законодавства.

4.Зважаючи на понесені витрати на розвиток міської інфраструктури згідно п. 1 даного рішення, дозволити комунальному підприємству «Тернопільвдоканал» видати товариству з обмеженою відповідальністю «АТБ-МАРКЕТ» технічні умови, погодити (узгодити) проект на підключення до мереж водопостачання та водовідведення і надати дозвіл на підключення магазину продовольчих та непродовольчих товарів за адресою вул.

Митрополита Шептицького в с.Петриків, Тернопільського р-н, Тернопільської обл.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Поіменне голосування