Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін в рішення міської ради від 22.11.2018 №7/30/20 «Про затвердження Програми захисту населення і території Тернопільської міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2019-2022 роки»

Відповідно до Кодексу цивільного захисту України, з метою підтримання в робочому стані  обладнання системи централізованого оповіщення цивільного захисту Тернопільської міської територіальної громади  та  обладнання робочих місць «Єдиного ситуативного центру», організації радіаційного моніторингу на території громади, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, з питань бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни  до  Програми захисту населення і території Тернопільської міської  територіальної громади   від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2019-2022 роки, затвердженої рішенням міської ради від 22.11.2018   №7/30/20 , а саме:

1.1. пункт 5 Паспорта програми доповнити наступними словами «Державна установа «Тернопільський обласний лабораторний центр МОЗ України».

1.2. розділ 6 «Напрями діяльності та заходи програми» викласти в новій редакції, згідно з додатком (додається).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.             

Поіменне голосування