Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул. 15 Квітня, 2в, ТОВ «АТ Трейд Плюс»

Розглянувши звернення ТОВ «АТ Трейд Плюс», керуючись ст.12, 120, 122, 123, 124, Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Дати дозвіл ТОВ «АТ Трейд Плюс» (код ЄДРПОУ 40136846) на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1051 га в оренду терміном на п’ять років для обслуговування викупленої АЗС за адресою вул. 15 Квітня, 2в.
2.Зобов’язати ТОВ «АТ Трейд Плюс» в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), зазначену в п.1 даного рішення.

Поіменне голосування