Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (місцевості) за адресою вул.А.Малишка,23 гр.Семеляку В.П.

Розглянувши звернення гр.Семеляка Віталія Петровича, керуючись ст.12, 40, 120, 123, 124, 125, 126, 141 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Генеральним планом м.Тернополя, враховуючи технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Припинити гр.Пилипчук Марії Стефанівні (рнокпп ___), Пилипчуку Юрію Орестовичу (рнокпп ___) право користування земельною ділянкою площею 0,0067га наданою для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул.А.Малишка,23.
2.Затвердити гр.Семеляку Віталію Петровичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0067га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул.А.Малишка,23.
3.Надати гр.Семеляку Віталію Петровичу (рнокпп ___) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку (кад.номер 6110100000:08:007:0040) площею 0,0067га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул.А.Малишка,23.
4. Зобов’язати гр.Семеляка Віталія Петровича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

Поіменне голосування