Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження Положення про помічників-консультантів депутатів Тернопільської міської ради

Керуючись ст. 29-1 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою підвищення статусу депутата місцевої ради, вдосконалення його можливостей щодо захисту інтересів виборців, забезпечення якісного та своєчасного вирішення завдань і доручень, які покладаються на депутата законом та виборцями, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити Положення про помічників-консультантів депутатів Тернопільської міської ради, згідно з додатком 1 (додається).
2. Затвердити опис та форму посвідчення помічника-консультанта депутата Тернопільської міської ради, згідно з додатком 2 (додається).
3. Організаційному відділу ради управління організаційно-виконавчої роботи забезпечувати виготовлення посвідчень помічників-консультантів депутатів Тернопільської міської ради.
4. Рішення міської ради від 07.03.2007 № 5/7/4 «Про помічників-консультантів депутатів Тернопільської міської ради» вважати таким, що втратило чинність.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

Поіменне голосування