Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволів на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під будівництво об’єктів комерційного призначення, в оренду терміном на десять років, право на оренду земельних ділянок, яких набуватиметься на аукціоні

Керуючись Законом України «Про внесення змін до Земельного кодексу України щодо порядку проведення земельних торгів у формі аукціону», Земельним кодексом України, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань містобудування, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Дати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0150га під будівництво об’єкту комерційного призначення за адресою просп.С.Бандери в оренду терміном на десять років, право на оренду якої набуватиметься на аукціоні за рахунок земель не наданих в користування та не переданих у власність.
2. Дати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0150га під будівництво об’єкту комерційного призначення за адресою вул.Карпенка в оренду терміном на десять років, право на оренду якої набуватиметься на аукціоні за рахунок земель не наданих в користування та не переданих у власність.
3. Дати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0150га під будівництво об’єкту комерційного призначення за адресою вул.Крушельницької в оренду терміном на десять років, право на оренду якої набуватиметься на аукціоні за рахунок земель не наданих в користування та не переданих у власність.
4. Дати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0150га під будівництво об’єкту комерційного призначення за адресою вул.Текстильна в оренду терміном на десять років, право на оренду якої набуватиметься на аукціоні за рахунок земель не наданих в користування та не переданих у власність.