Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про прийняття водопровідного вводу до комунальної власності

Розглянувши звернення голови об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Лук’яновича 2», з метою забезпечення належного обслуговування водопровідного вводу житлового будинку за адресою вул. Д.Лук’яновича, 2, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Прийняти безоплатно від об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Лук’яновича 2» до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади водопровідний ввід житлового будинку за адресою вул. Д.Лук’яновича, 2 в м.Тернополі балансовою вартістю 4 234, 48 грн. (чотири тисячі двісті тридцять чотири грн. 48 коп.) та передати його у поповнення статутного капіталу комунальному підприємству «Тернопільводоканал».
2.Створити комісію по прийняттю-передачі вводу, вказаного в п.1 рішення, у складі, згідно з додатком (додається).
3.Комісії, вказаній у п. 2 рішення, здійснити прийняття-передачу у відповідності до вимог чинного законодавства.
4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Поіменне голосування