Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про продаж на земельних торгах у формі аукціону права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення та затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Бережанська

В рішення внесено зміни відповідно до рішень міської ради від 28.04.2023 №8/25/112, від 03.11.2023 №8/32/136

Керуючись Законами України «Про внесення змін до Земельного кодексу України щодо порядку проведення земельних торгів у формі аукціону», «Про оренду землі», Земельним кодексом України, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань містобудування, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Продати право оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення (кад. номер 6110100000:13:004:0183) площею 1,06га на земельних торгах у формі аукціону терміном на десять років під розташування парковки для  автомобільного транспорту за адресою  вул.Бережанська.

1.1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,06га на земельних торгах у формі аукціону терміном на десять років під розташування парковки для  автомобільного транспорту за адресою  вул.Бережанська.

1.2.Після затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, віднести земельну ділянку, зазначену в п.1.1, до земель промисловості, транспорту, зв’язку та іншого призначення.

2.Припинити управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради право постійного користування частиною земельної ділянки площею 1,06га за адресою вул. Бережанська, враховуючи письмову згоду землекористувача.

3.Затвердити розрахунок розміру втрат сільськогосподарського виробництва в сумі 6118,00грн.(Шість тисяч сто вісімнадцять гривень) за земельну ділянку, визначену для продажу права оренди на аукціоні під розташування парковки для автомобільного транспорту за рахунок земель сільськогосподарського призначення (угіддя-сіножаті).

3.1.Зобов’язати переможця аукціону до отримання документів, що підтверджують право користування земельною ділянкою, відшкодувати втрати сільськогосподарського виробництва в сумі 6118,00грн. (Шість тисяч сто вісімнадцять гривень)  до спеціального фонду місцевого бюджету.

4.Затвердити стартовий розмір річної орендної плати за користування земельною ділянкою площею 1,06 га для продажу на земельних торгах у формі аукціону в оренду терміном на десять років під розташування парковки для  автомобільного транспорту за адресою  вул.Бережанська в розмірі 369976,49 грн.

4.1.Встановити крок аукціону в розмірі 1 відсоток від стартового розміру річної орендної плати за користування земельною ділянкою площею 1,06 га за адресою вул.Бережанська в сумі 3699,76 грн.

5.Виконавчому комітету опублікувати в засобах масової інформації офіційне повідомлення про проведення земельного аукціону.

6.Переможцю земельних торгів у формі аукціону в місячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку.

7.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування.

Поіменне голосування